Skip links

Helserobot for I4Helse

Om oppdraget

Vi har fått i oppdrag å utvikle en helserobot innenfor TILT (Tidlig identifisering av Livstruende Tilstander) som skal presenteres på åpningen av I4Helse. I tillegg til tre konsulenter som jobber med utviklingen, har vi også fått med fire sykepleiere. Oppdraget er designet i samarbeid med TekReal (oppdragsgiver), I4Helse og oss, med involvering av Grimstad kommune. Roboten programmeres fra bunnen av med funksjoner som blant annet talegjenkjenning og scanning av QR-koder.

Vi gleder oss veldig til lanseringen i august, og håper å se mange av dere der!

Om I4Helse

I4Helse AS er et senter for innovasjon og tjenesteutvikling innenfor helse og velferd på campus Grimstad. I4Helse skal akselerere behovsdrevet innovasjon i helse- og omsorgstjenester i en tid hvor etterspørselen øker raskere enn de offentlige budsjettrammene.

I4Helse skal lokaliseres i nye lokaler på 4600 kvm. Lokalene vil gi rom for inntil 250 arbeidsplasser pluss testfasiliteter. UiA vil etter behov fremleie til aktuelle samarbeidspartnere og brukere på kort eller lengre sikt. Grimstad kommune planlegger å leie lokaler av UiA for å flytte deler av kommunens helse og omsorgstjenester inn i senteret. Dette vil være en viktig grunnstein i I4Helse.

Du kan lese mer om I4Helse her.